Een op maat gemaakte haardiagnose speciaal voor jou!

Een op maat gemaakte haardiagnose speciaal voor jou!

Wij willen onze service blijven verbeteren. Vandaar dat alle dames gratis een professionele haardiagnose krijgen voor de behandeling!

 

Wat is een haardiagnose?

Voor de behandeling kijken wij samen met jou naar je wensen en je haarconditie. Vanuit daar krijg je professioneel advies wat het beste is voor jouw haar. Ieder half jaar herhalen we dit proces omdat je haar en wensen uiteraard blijven veranderen.

 

Zoals je gewend bent van ons bespreken we wel gewoon iedere behandeling voor het wassen en kleuren wat jouw wensen zijn. Maar ieder half jaar wordt er even extra kritisch naar je haar gekeken met een uitgebreid formulier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *